Om oss

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att förmedla hem i Stockholms innerstad med stark närvaro på Östermalm och Vasastan. En bostadsaffär är för dem allra flesta den största affären man gör i livet och anledningen till att man byter bostad kan bero på många orsaker, därför är Ingen affär den andra lik. Vi är lyhörda för hur er situation ser ut och hur ni vill att försäljningen ska genomföras. Vi lägger upp en plan tillsammans med er och genomför försäljningen på ett tryggt, professionellt och tillfredsställande sätt för alla inblandade parter.

Vi som grundat Lannhill Strömberg Fastighetsmäklare har framgångsrikt förmedlat tusentals hem både i Stockholm och internationellt såsom Dubai och London. Vi har genom åren byggt upp värdefulla relationer med våra kunder, såväl köpare och säljare som återkommande köpt och sålt sina hem med vår hjälp. Vi arbetar långsiktigt och vår målsättning är att ständigt bygga nya långvariga relationer.

Bjorn Strömberg

Björn Strömberg

Jag har arbetet som fastighetsmäklare sedan 2013 och framgångsrikt förmedlat över 500 bostäder på Östermalm. Utöver att förmedla bostäder på andrahandsmarknaden har jag också förmedlat merparten av bostäderna i Svea kvarteren vid Kungliga Musikhögskolan, ett nyproduktions projekt uppfört av Veidekke Bostad, bestående av 232 lägenheter med ett försäljningsvärde på över 2 miljarder kr. Min känsla för service, kvalitet och målsättning att alltid tillmötesgå mina kunders behov och förväntningar i min roll som fastighetsmäklare sitter i ryggraden. Innan jag blev fastighetsmäklare arbetade jag med försäljning av heminredning under 12 år på ett av Europas finaste möbelvaruhus Ekerö Möbler. Under åren har jag fått utmärkelser av Reco.se
– ”Bäst betyg” på Östermalm och ”Mest trovärdig” på Östermalm.
Med min gedigna erfarenhet av försäljning och känsla för service ser jag fram emot att på ett tryggt och professionellt sätt ta hand om er bostadsaffär med målet att överträffa era förväntningar.

Sima Lannhill

Sima Lannhill

Som Fastighetsmäklare sedan 2007 har jag erhållit stor erfarenhet och genomfört framgångsrika bostadsaffärer på den svenska samt globala marknaden.

Redan 2003 började jag som fastighetsmäklare i Dubai och fick under flera år se staden växa fram. 2007 fick jag min registrering som svensk fastighetsmäklare och jobbar nu som expert på Östermalm.

Med 15 års erfarenhet ifrån såväl svenska som globala bostadsmarknaden, ser jag nu framemot att hjälpa er med den bästa service till en lyckad bostadsaffär. Jag jobbar över kulturella gränser och är flerspråkig fastighetsveteran/förhandlare.

With over 15 years of experience as a real estate professional that will give you the service and attention you deserve. I have been fortunate to work in Global real estate markets in Dubai as well as prime London to experience the development, growth and cultures of these Cities.

Now I am partner with Björn Strömberg on an exclusive brokerage “Lannhill Strömberg” to mediate, negotiate and selling exclusive apartments on behalf of vendors and landlords in Östermalm. I am a Swedish multi language speaking real estate veteran and used to working to timescales, across multiple languages and cultural boundaries.

Now I look forward to selling your home or finding the home that is perfect for you!